KONCERTFORSLAG

Salonkoncerter

I 2016 søsatte Camilla Illeborg den første Musikalske Salon i Helsingør i sit og ægtemanden pianist Leif Greibes private hjem, hvor de siden har holdt en lang række klassiske koncerter sammen med nogle af landets fineste kammermusikere og sangere.

Nu tilbyder de disse unikke salonkoncerter til musikforeninger eller andre der kunne være interesseret i at afholde en Musikalsk Salon.

Koncertforslag

De store virtuoser

Camilla Illeborg og Leif Greibe skabte for år tilbage et smukt salonprogram med musik af musikhistoriens helt store virtuoser sammen med cellist Richard Krug. Et spændstigt program med blandt andet store romantiske sange af Listz og Debussy samt Rachmaninovs cellosonate. Programmet vakte stor begejstring blandt publikum.

Musik af

Rachmaninov, Liszt, Schumann, Brahms, Debussy og Poulenc

Medvirkende

Cello, Richard Krug – Sopran, Camilla Illeborg – Klaver, Leif Greibe

 

Nordiske stemninger

Et af de programmer, der har haft særlig stor betydning for Camilla Illeborg og Leif Greibe gennem årene, og derfor er vendt tilbage i mange forskellige former, er den nordiske salon. Med al sin mægtige musik og store digterkunst, river den publikum og optrædende med som et brusende vandfald af nordiske stemninger.

Musik af

Stenhammer, Rangström, Sjögren, Peterson-Berger, Heise, Grieg og Sibelius

Medvirkende

Sopran, Camilla Illeborg – Klaver, Leif Greibe

 

En musikalsk rejse gennem Italien

Camilla Illeborg har igennem mange år i Italien fordybet sig i den italienske salontradition. Sammen med Leif Greibe præsenterer hun et stemningsfuldt og charmerende program, der, i selskab med kendte operakomponister og dedikerede salonkomponister, tager os med på en musikalsk rejse i drosche gennem Italien.

Musik af

Rossini, Hahn, Donizetti, Tosti, De Leva, Denza og Leoncavallo

Medvirkende

Sopran, Camilla Illeborg – Klaver, Leif Greibe

Musikalske Saloner

Inspireret af den italienske salontradition, har Camilla Illeborg givet hundredevis af salonkoncerter i Italien og resten af Europa.

I 2016 inviterede hun til den første Musikalske Salon i Helsingør i sit og ægtemanden pianist Leif Greibes private hjem, med ønsket om at skabe et tæt og nærværende møde mellem kunstnere og publikum.

Siden er det blevet til 29 Musikalske Saloner, hvor publikum har fået lov til at møde landets fineste kammermusikere og sangere i et intimt rum.

Til musikforeninger

Der er igennem årene blevet skabt mange vidunderligt smukke koncertprogrammer til Musikalske Saloner – der kun er blevet opført en enkelt gang. Derfor ønsker værtsparret nu at tilbyde nogle af disse unikke salonprogrammer til musikforeninger eller andre, der kunne være interesseret i at afholde en Musikalsk Salon.

De foreslår tre forskellige salonprogrammer, men udvalget er naturligvis uendeligt, ligesom det er muligt at invitere mange forskellige kammermusikere og sangere med som salongæst.

Se de mange salongæster, der har besøgt Musikalske Saloner i Helsingør gennem årene, og deres unikke koncertprogrammer på Kammeroperaens hjemmeside.

GÅ TIL MUSIKALSKE SALONER I HELSINGØR

For mere information kontakt venligst Camilla Illeborg på

mail@camillailleborg.dk

Om de optrædende

Cellist Richard Krug

Richard Krug er fra Berlin, hvor han i en årrække har været medlem af den prisbelønnede Minguet Quartett. I 1998 tiltrådte han sin stilling som solocellist i Copenhagen Phil, og etablerede sig hurtigt som efterspurgt kammermusiker og solist i Danmark. I 2004 grundlagde han Copenhagen String Quartet, som har turneret i det meste af Europa og i USA og indspillet en række CD’er.

 

Sopran Camilla Illeborg

Camilla Illeborg er uddannet sopran på DKDM i København. Efter sin diplomeksamen i 1999, tog hun til Italien for at videreuddanne sig indenfor den italienske sangtradition. Camilla Illeborg blev i Italien i 10 år, hvor hun gav hundredevis af salonkoncerter i Italien og resten af Europa og i øvrigt vandt en række sangpriser. Som operasanger har hun bl.a. optrådt på Cairo Opera House i Egypten, Teatro Verdi i Trieste, og på Det Kongelige Teater.

 

Pianist Leif Greibe

Leif Greibe er uddannet pianist på DKDM hos Professor José Ribera. Allerede inden sin diplomeksamen blev han ansat på Det Kongelige Teater som operarepetitør, hvor han siden har arbejdet med mere end hundrede operaopsætninger. Leif Greibe er desuden Kammeroperaens kapelmester samt en efterspurgt kammermusiker og akkompagnatør og har givet talrige koncerter i Europa, Asien og Nordamerika.